Behöver du ha en bra cistern? Du kan skaffa en cistern hos Töreboda Svets AB. Hos dem finns det cisterner för:

  • Drivmedel
  • Olja
  • Vatten
  • Spolarvätska

Töreboda Svets AB har en lång erfarenhet av att tillverka cisterner som passar bra för olika ändamål. Hos dem kan du hitta stående cisterner, liggande cisterner samt att det även finns cisternstationer. De olika cisternerna kan vara i olika form, som till exempel cylindriska eller rektangulära.

Bra cisterner för olika ändamål

I en cistern kan du förvara olika saker så som drivmedel, olja, vatten, spolarvätska, eller annat. Du kan få din cistern anpassad efter dina egna önskemål och behov. Du kan även få en komplett lösning för drivmedelsstationer för landsbygden eller för andra platser. Töreboda Svets AB kan även ta fram kundspecifika speciallösningar.

Unik cisterntillverkning

Töreboda Svets AB tillverkar cisterner som är anpassad efter cisternanvisning V eller VIII beroende på era önskemål och val. Företaget är även certifierat för cisterntillverkning enligt SS EN 1090-1. De kan då dels möta de nya kraven så väl som att de kan göra invallningar och omslutande konstruktioner som container. Det gör att detta företag är en unik leverantör med denna typ av cisterntillverkning.

Hos Töreboda Svets AB finns det även andra bra tjänster du kan ha nytta av. Bland annat sysslar de med byggsmide, specialsmide samt att de har målning och blästring. Töreboda Svets AB är ett familjeföretag som grundades 1983. De har en lång erfarenhet samt en hel del kunskaper som gör att de är duktiga på det de gör.